Приложна астрология "Вега"
Банер
Банер

Последни статии


Warning: Creating default object from empty value in /home/rodimech/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/rodimech/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/rodimech/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Кой е онлайн

В момента има 261 посетителя в сайта


Раждането

Живият разказ за едно нормално раждане въвежда бременната в първите стъпки на майчинството. Нашият опит показва, че колкото и да са чели предварително по книги, списания и интернет, колкото и да са споделяли с приятелки, майки и баби пак има въпроси, които бременните задават непрекъснато. Някои бабини рецепти отдавна не са актуални, други са опровергани още преди настъпването на 21 век, но продължават да се предават от майки на дъщери.
Нашите съвети, базирани на знания от учебници, съвременни учения за устройството на човека и Вселената, и не на последно място нашия личен житейски опит, вдъхват вяра и смелост на бъдещите родители.
Практическите умения и съвети започват с умението да опознаваме себе си, продължават с представата за новороденото и света около нас и завършван с изкуството да обичаш и да даряваш обич на другите.

Раждането е много важен процес в живота на едно семейство. То изисква благоприятни условия и нагласа на родителите отрано. Не по-малко се важни и процесите на зачеването и бременността. Бъдещите родители трябва да започнат подготовката за това още през детството и юношеството с правилно сексуално възпитание. Трябва да започне с личния пример на родителите, открити и откровени разговори през различните етапи от израстването на детето. Не на последно място и с адекватно обучение в училище от опитни и обучени медицински кадри – най-добре да са акушерки.

Бъдещите родители трябва да участват съзнателно в планирането отглеждането и възпитанието на детето.  Едно мечтано и чакано бебе и от двамата родители има по-добър старт в живота, защото то е обичано още от зачеването, та дори и преди това.
В продължение на 9 месеца зародишът се информира едновременно с развитието си. Детето поглъща чувствата и мислите, занимаващи бъдещата майка и това има решаващо значение за формирането му като личност. Физически се изгражда от това с което се храни майката, а емоционално - от това което мисли, чувства и преживява.  За да бъдат отговорни родителите, те трябва да бъдат информирани. 

Курсове за бременни

Банер

Календар

Юни 2018
П В С В П С С
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Последни събития

Няма събития

Анкета

Планирахте ли бремеността си?