Приложна астрология "Вега"
Банер
Банер

Последни статии


Warning: Creating default object from empty value in /home/rodimech/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/rodimech/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/rodimech/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Кой е онлайн

В момента има 310 посетителя в сайта


Преди тялото трябва да лекуваме душата

Съвременната медицина все по-често се обръща към отдавна забравени представи за човека. В тях той представлява едно неделимо цяло от дух, душа и тяло. Това е добре известно на всички почитатели и последователи на философията на Изтока. Там се говори за енергийно поле около тялото на човек – аура, за важни енергийни центрове наречени чакри, пътища по които минава енергията наречени мередиани, стотици точки – наречени акупресурни и акупунктурни точки и т.н.

Източните мъдреци знаят, че информацията за здравето, характера и дори съдбата на човека са закодирани в енергийното му поле. И причина за тежките заболявания са нарушенията в полевите структури. Затова според източната медицина следва да се лекува не болният орган, а полето. А това се постига с изграждане или възстановяване на правилен мироглед. Няма нелечими болести. С възстановяване на полевите деформации се отстраняват и заболяванията.

Сред някои от причините за нарушенията в полевити структури са : внезапно прекъсване на бременността, предателство към любовта заради материални блага, съжаление за миналото, страх от бъдещето, нежелание да се примирим с неблагополучни житейски ситуации, ненавист и обида, грубост или злословие към хората и забравяна на простата истина, че никой не е съвършен. Като блокировка възникват редица тежки физически и психически заболявания, както и житейски провали. По този начин природата ни тласка към духовно самоусъвършенстване.

Например : ревността и завистта водят до отслабване на зрението и слуха, склероза, травми в главата, диабет, ставни проблеми. Агресивността руши зъбите. Омразата обикновено предизвиква болести в главата – проблеми с главният мозък като инсулти, аневризми, тумори. Камъни в жлъчката се образуват, когато сме твърде заети със собственото си его, отделяме повече внимание на интелекта, волята и желанията си. Още по опасно е презрението, защото се просмуква неуловимо в психиката ни и дава трайни полеви увреждания, които обикновено получават физически израз под формата на раково заболяване.

 

Ако успеем да променим себе си – мирогледа си, начена на живот, храненето - задействаната блокировка се изключва и ние оздравяваме. Точно с този съвършен природен механизъм могат да се обяснят чудодейни изцеления от ракови заболявания, изумявали и все още изумяващи лекарите. Затова трябва постоянно да се стремим да не се обиждаме и да не обиждаме, да се отърсим от завистта, презрението и ненависта, да не се укоряваме за неща, които не можем да променим, да бъдем по-снисходителни към човешките слабости и да откликваме и в лошото положително.

 

Курсове за бременни

Банер

Календар

Юли 2018
П В С В П С С
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Последни събития

Няма събития

Анкета

Планирахте ли бремеността си?